Scener som får det att lyfta

Scenteknik Kalmar har kompletta lösningar för dig som är i behov av en scen. Stort eller litet, komplicerat eller enkelt.

Vi erbjuder scenlösningar för arenor, teatrar, konserthus och mängder av andra sammanhang. Vår långa erfarenhet bidrar till smidiga lösningar för såväl artister som tekniker. Med våra egna lösningar och transporter medverkar vi till hög teknisk kvalitet och effektiv leverans. Från planering till utförande – vi har det du behöver för ett lyckat arrangemang.

Flaggskeppet är vår stora mobilscen SAM555 – en av två i Sverige. Det är en kompetent och flexibel scen som lämpar sig väl för stora konserter och liknande event, som t ex stadsfester. Vi innehar även de speciella certifikat som behövs för användning av scenen i Danmark.

Vi också en MTI XL mobilscen för de något mindre evenemangen. Det finns också många andra scenlösningar i varierande storlek som byggs på plats.

För dig som inte behöver en komplett turnélösning kan vi givetvis bistå med service för delar av en turné, specifika event eller mässor.

 

Kontakta oss för mer info om Scen