Om Scenteknik Kalmar

Vi är Scenteknik Kalmar. Sedan 90-talet har vi, med hjälp av bred kunskap och rätt utrustning, hjälpt till att skapa minnesvärda arrangemang över hela Skandinavien – både för arrangörer och publik.

Scenteknik erbjuder alla – från enskilda privatpersoner till rikstäckande livearrangörer allt de behöver för att lyckas med sina event. Vi erbjuder helhetslösningar med ljud, ljus, bild och scen för live-evenemang i alla former. Från videokonferenser till sporthändelser och konserter.

Vi erbjuder både uthyrning och försäljning. Och självklart hjälper vår erfarna personal till med installation om så önskas. 

För dig som ska ut på turné erbjuder vi kompletta lösningar både för arenor, konserthus och teatrar. Med vår långa erfarenhet levererar vi paketlösningar som lirar – både för artister och tekniker

Under 2023 ändrades bolagets juridiska namn till Unistage Technology Group AB.
Namnbytet ger oss ett mer internationellt gångbart namn och en framtida möjlighet att samla delar av verksamheten med olika profilering under ett tak. Scenteknik Kalmar är fortsatt ett registrerat varumärke och särskilt firmanamn för delar av vår verksamhet.