UTHYRNING AV LJUD

Vi har allt inom ljud

Ett av våra största områden för uthyrning är ljudanläggningar och alla typer av kringutrustning. Vi har anläggningar i alla storlekar, från enklare talanläggningar för konferens och mindre event till allt som behövs för komplett konsert- och festivalscen. Vi sätter gärna ihop ett paket som passar just dina behov och önskemål, gällande både prislapp och funktion.
Oavsett storlek och omfattning är det av största vikt för oss att du som kund kan slappna av och koncentrera dig på dina huvuduppgifter när ni väljer oss som leverantör av ljud.

Vi vet vikten av driftsäkerhet och vilka krav som ställs på ljudutrustning idag. Därför har vi valt att genom hela vår produktlinje jobba med välkända och funktionella varumärken av hög kvalitet. Det gör att du alltid kan vara trygg i att vi väljer produkter från ledande tillverkare oavsett vilket arrangemang det gäller.

Förutom kompletta anläggningar så hyr vi självklart även ut delar så som mixerbord, mikrofoner, högtalare, processorer, stativ, kablage och mycket mer.
Skicka ett mail eller ring oss och fråga så har vi troligtvis det du har behov av.