SCEN

Lång expertis av scenuthyrning

Vi erbjuder scener av många olika slag och storlekar.
Flaggskeppet är vår stora mobilscen SAM555 – en av två i Sverige. Det är en kompetent och flexibel scen som lämpar sig väl för stora konserter och liknande event, som t ex stadsfester. Vi innehar även de speciella certifikat som behövs för användning av scenen i Danmark.

För tillfällen som kräver mindre och enklare scener har vi ett flertal andra lösningar. Exempelvis mobilscener i olika storlekar, ground support-scener och podiebaserade scener.

Hos oss hittar du också ett stort utbud av övriga produkter som hör till scenen och scenområdet. Exempelvis podier, takkonstruktioner, intäckningar, scenstaket (s.k. kravallstaket), telfrar, tross, lastceller och annan riggutrustning.

Oavsett vad du som kund söker är vi på Scenteknik måna om att tillgodose ditt behov, vare sig det endast gäller scenbyggnation eller kostnadseffektiva paketlösningar på scen tillsammans med ljud, ljus och bild.

Kvalitet, funktion och smidig leverans är ledord och vi ser fram emot att möta dina önskemål och och behov genom en dialog med dig som kund.