Uthyrning

Vi erbjuder bland annat

Produkter inom de olika områden som ni kan läsa närmare om i presentationen nedan. Vi har betydligt mycket mer än vad som går att beskriva här så saknar ni något eller har en idé så tveka inte att fråga oss.

Glöm inte heller att med ett stort antal fastanställda tekniker och projektledare kan vi leverera en totalupplevelse med det viktigaste – personalen!
Ett av våra starkaste kort är vår personal som ser helheten och som värdesätter samspelet med alla inblandade för ett lyckat arrangemang. Vi sätter en ära i att jobba med kompetent personal som brinner för sitt yrke.

Ljud

Ljud

Vi ser till att ni hörs i alla lägen!
Allt från den enklare talanläggningen till stora PA-anläggningar för stora publiksamlingar hittar du hos oss. Med världsledande märken erbjuder vi förstklassigt ljud. Vi levererar gärna paket med komplett PA, monitor, FOH och kringutrustning för att ge bästa totalupplevelsen.

Mer info
Ljus

Ljus

Med ljus skapar vi stämningsfulla miljöer – en viktig funktion vid varje evenemang.
Vi tillhandahåller allt från enklaste frontljus och miljöljus till fullt utrustad festivalscen. Med ett stort lager av rörlig och fast belysning erbjuder vi en varierad och flexibel lösning för alla slags evenemang.

Läs mer
Bild

Bild

Hyr allt från mindre skärmar eller projektorer med duk, upp till högupplöst LED-vägg.
Vi erbjuder storbildsskärmar till evenemang men ofta använder vi LED-vägg även som dekor på scen. LED-väggar brukar ofta hängas på våra mobilscener för att förstärka upplevelsen. Ofta i kombination med livekamera-produktion.

Läs mer
Scen

Scen

Som ett av två företag i Sverige är vi stolta ägare av en av världens större mobilscener; Stageline SAM555.
Vi tillhandahåller scener i alla storlekar, från mindre scener i podieform till stora utomhusscener. Med egna fordon och personal ordnar vi leveransen smidigt.

Läs mer